«Aftersea»

Vi bestemte oss for å lage vår egen påsketradisjon. I Alpene arrangeres det «après ski». På Oppdal er det «afterski». På Ansnes snakker vi ikke fransk, og det er dårlig med både stabile snømengder og skibakker her. Jetski ned trappa til jacuzzianlegget ville nok gjort mest skade. Vi har havet som nærmeste nabo, og nå kan vi snart skryte av både utvidet brygge, og egen bensin- og dieselfylling på kaia. Påska er selve startskuddet på båtsesongen, så hva passer vel bedre enn å starte helga litt på forskudd å ta en skikkelig «aftersea»-feiring på skjærtorsdag?

På dagtid har vi flere arrangementer på planen. Vi må ta noe forbehold med tanke på været, men vi har prøvd å lagt inn bestilling på godvær. På ett slikt arrangement må selvfølgelig båtkjøring inngå som en stor del. Ribb’en er klar til å ta deg med ut på bølgene, og innen påske har den fått to nye 250hk motorer. Det nyeste tilskuddet i båtparken vår, en flipper 760 dc, 2015-modell med 350hk, vil også være klar for prøveturer.

(Bilder lånt fra flipper boats)

Vi har planer om rebusløp – til havs, hvor man kan låne båt eller benytte egen. De fleste hitterværinger husker vel orienteringsløpene i kratt og myr på ungdomsskolen. Her slipper du fint unna kratt og skog, men vi kan ikke garantere at du er tørr på beina når du kommer tilbake til brygga igjen – det må du selv ta ansvar for.

Etter påmelding fyrer vi også opp jacuzzien for de som vil bade, eller dekker opp til ølsmaking inne i kroa. 

En del av aktivitetene krever dagslys så vi åpner klokken 14.00, og vi vil ha matservering hele dagen.

Vi fyrer i gang festen klokka 16.00 – ankre opp båten din og kom å dans på bordene inne i kroa! Vi har selvfølgelig også livemusikk på planen. Det braker løs med det beste fra rock- og countryverden, Børge Rømma og Grislæstan tar nemlig turen til oss. Sist Børge var her var det fullt hus og stormende jubel, og det har vi stor tro på at det blir denne gangen også! Det kan lønne seg å bestille billetter på forhånd, på tlf 982 88 820 så du er sikker på å få plass. Cc. 250,-

Meld deg gjerne på arrangementet på facebooksiden vår!

10965777_1028319337182897_432394359_n