Årets julegavetips

Hvem har ikke opplevd å rive seg i håret når man kommer til den tiden av året som byr på julegaveplanlegging? Alle kjenner vi noen som har alt de trenger. Skapene er fulle av ting, og har overhodet ikke plass til noe påfyll. I tillegg så kjøper folk i stor grad det de ønsker seg iløpet av året selv.

Fortvil ikke, vi har den perfekte julegaven til den som har alt: gavekort! Her på Ansnes Brygger kan vi by på flere forskjellige aktiviteter i tillegg til deilig mat og drikke. Opplevelser er noe de fleste av oss setter stor pris på – og ikke kan få nok av!

Vi kan lage gavekort både på summer og på bestemte aktiviteter, opplevelser, middager eller pakker utifra ønsker og behov.

Tror du en dag med ølbryggerkurs eller ølsmaking kunne vært noe for mannen i ditt liv? Kanskje kunne svigers tenkt seg en deilig middag for to? Kompisene har kanskje en drøm om å få utforske øyrekka i RIB? Eller hva med å invitere fruen i huset på en avslappende kveld i jacuzzien? Bor dere ikke i øyregionen så kunne kanskje ei Hitra-helg med vennegjengen eller kjæresten vært ett deilig avbrekk i en hektisk hverdag? Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å gi bort en uforglemmelig opplevelse!