#comestaywithus

Vinteren ligger fortsatt over oss, og snøen daler ned over i Hitra i skrivende stund. Selv om vi har hatt utrolig mange dager med nydelig vær lengter vi etter våren. Den nærmer seg heldigvis, og vi bruker mer enn gjerne litt tid frem til da med å planlegge din utflukt!

Vi kan sy sammen pakker utifra egne ønsker og behov. Med lokalkunnskap og gode sammarbeidspartnere kan vi tilby noe for enhver smak. Enten dere er ei firmagruppe, en vennegjeng, en familie, ett kjærestepar eller en hel slekt for den del!
Godt voksne eller små barn er ingen problem. Ønsker dere å ta med familiens firbeinte er det også mulig. En romantisk middag for to på ett skjær? Løse nye oppgaver sammen med kollegaene? Kanskje vil dere lufte den kommende brudgommen ute i øyrekka? Helg eller ukedag spiller ingen rolle for oss.
Kort sagt – her er alt mulig!

Opplev naturkreftene til sjøs ombord i ZIP

ZIP er en Raven RIB med hele 2 x 350 hk på hekken. Dette er en utrolig allsidig båt som vi bruker mye, til veldig varierte oppdrag. Den kan brukes til transport rundt om i Trøndelag, den kan ta oss med på øyhopping, besøk i oppdrettsnæringen, ølhopping, ørnesafari, og naturopplevelser i regionen.

Takket være våre sammarbeidspartnere kan vi stille med tilsammen 3 båter. Dette betyr at vi kan ta med grupper på totalt 36 personer. Vi stiller med flytedress, flytevest og briller, og våre skysskarer er lokalkjent og har lang fartstid på sjøen.

ZIP går også en årlig tur til Lofoten sammen med Jodd og Coastrafting.
Les mer om Ziprace her!

Aktivitetsløype

Vi tilbyr flere forskjellige typer aktivitetsløyper. Både til havs og på land, eller en kombinasjon av begge. Løypene kan sys sammen til å passe alle typer grupper. Enten det er familiekos eller teambuilding som er målet. Vi kan by på både teoretiske og praktiske oppgaver, og vi garanterer ett opplegg hele gruppa kan delta på.

Ølsmaking, ølhopping og ølbryggerkurs

Det hele startet som ett morsomt eksperiment, og etter lange tider med ølproduksjon på kjøkkenet på ukurante tidspunkt sto Ansnes Bryggeri ferdig i 2016. Vi har stort fokus på aroma, kvalitet og smak, noe som har vist seg å falle i smak hos gjestene. Ølet vårt er lettdrikkelig og lettanvendelig, og kan drikkes både til mat eller som kos.

Vi kan tilby ølsmaking i bryggeriet med foredrag og tygg. Er interessen for øl stor og dere drømmer om å lage egne brygg kan vi tilby ølbryggerkurs.

Sist men ikke minst kan ZIP ta oss med på ølhopping, som er besøk hos flere av de andre bryggeriene i øyregionen. Vi besøker Storm Brygghus, Bryggeriet Frøya, og avslutter turen i bryggeriet her på Ansnes Brygger.

Spaområde

På en liten høyde like over kroa har vi spa-anlegg med plass til totalt 14 personer. Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter. Her kan dere synke ned i boblene og nyte utsikten over deler av Ansnes, Fjellværøya og Fillfjorden mens dere tar en pause fra hverdagens stress.

Utleie av båter til alle behov

Båtparken vår er allsidig, og i tillegg til ZIP kan vi by på tur med skysskar i daycruiser.
Vi har også fiskebåter som kan leies med eller uten sjåfør. Vi stiller med alt av nødvendig nød- og redningsutstyr, og ønsker dere fiskeutstyr kan vi være behjelpelige med det også.

Fottur i Hitras vakre natur

Hitra er kjent som ett «Norge i miniatyr», og kan by på alt fra turer i skog og mark til svaberg og fjære. Vi kan gi dere tips til turer utifra behov eller ta dere med ut i marka. Flere av våre ansatte er godt kjent i området og tar dere mer enn gjerne med på tur!
Vi kan også sørge for transport til havs eller på land, og selvfølgelig niste på turen dersom dere ønsker det.

Matopplevelser for enhver gane

Våre kokker er kjent for å servere enestående mat, og vi kan servere både på tallerken, direkte på bordet eller i trekasse. Her er det kun fantasien som setter begrensningene! Vi serverer alt fra rustikk mat tuftet på norske tradisjoner til elegante fler-retters menyer med inspirasjon fra hele verden, og baserer menyen vår på lokale matvarer utifra sesong.

Tidligere tilbakemeldinger:

«Feiret 50-års dagen min med gode venner og familie, 21-23- august 2015.
For et magisk sted, fullt av matkultur, livsglede, opplevelser på sjø og land og ikke minst en utrolig gjestfrihet og kundefokus fra alle medarbeiderne på Ansnes Brygger.
Det gjorde jo absolutt ikke noe at vi hadde knallvær med 25 grader fra ankomst til avreise og kunne nyte omgivelsene til fulle. Vi har hatt uforglemmelige dager og kan med hånden på hjertet anbefale Ansnes Brygger på det sterkeste, vi kommer gjerne/helt sikkert tilbake!»

 

«Firmatur- Sommerfest. En perfekt plass å ha arrangementet. Proffe folk. man føler seg umiddelbart velkommen. Det er et sjarmerende sted med gode senger. Maten var utav en annen verden god og anbefales på det sterkeste. Ølsmaking med Ola som konferasier er også en opplevelse for både gane og ører. Bruk tiden på å kom litt utav byen og opplev fantastiske Ansnes og Hitra. »

 

«Den vakreste beliggenheten og det beste vertskapet – hva mer kan en ønske seg ?»

 

Vi tilbyr selvfølgelig også:

  • Overnatting i lyse og trivelige leiligheter rett ved sjøkanten
  • Åpen kro fredag til søndag
  • Bar med alle rettigheter

Ta kontakt med oss i dag for ett uforpliktende tilbud.
Ønsker du å se mer av hva vi holder på med er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å følge oss på facebook.