Damenes Aften: Julematkurs

Hjemmelaget mat er i vinden som aldri før, men flere av de gamle familieoppskriftene har forsvunnet etterhvert som de som hadde dette i fingrene har forlatt oss. Vi har stort fokus på å lage mat fra bunnen, og vil gjerne dele det vi sitter på av kunnskap.

Vi kommer til å sette opp fire poster, og rullere på gruppene. Iløpet av kvelden vil alle ha fått vært med å lage konfekt, julesylte, ribbe (med sprø svor!), og deltatt på graving av lokale råvarer. Alt dette samtidig som man får ett hyggelig avbrekk og en liten oppvarming til julematproduksjonen før julestria er over oss for fullt.

Vi kommer til å ha en inngangspris på 300,- pr pers. Dette inkluderer det som trengs av råvarer til produksjonen, en deilig kveldsmatbuffet, og selvfølgelig goodiebags med oppskrifter og smakebiter etter kveldens produksjon.

Datoen for arrangementet er satt til 9. desember, og vi starter kl 18.00.
Ettersom dette er en type arrangement som krever en del planlegging, og at vi er avhengige av å få alle med på alle postene krever det påmelding. Du kan melde deg på via våre facebooksider eller kontakte oss på mail.