Damenes Aften: Kickstart 2016

Bootcamp

Vi er snart klare til å starte opp Damenes Aften for 2016, og vi er så heldige at TrimFit gjerne vil sammarbeide med oss denne gangen også. Marte Sandvik, en av deres egne PT’er har satt av kvelden til å pushe oss igjennom en skikkelig bootcamp. Hun er utdannet personlig trener gjennom Norges idrettshøyskole i tillegg til at hun har ekstrakurs i trening og ernæring så dette er virkelig en utmerket måte å starte det nye året på. Hun har kjørt bootcamp flere ganger tidligere, både i skogen og på lekeplasser, og vet å utnytte det man har av utstyr rundt seg for å få til en skikkelig økt i en ellers travel hverdag. Hun kjørte bootcamp sammen med oss i august også, og tilbakemeldingene var utelukkende positive.

Marte kommer til å legge vekt på styrke og kondisjon, og basere seg på øvelser for hele kroppen med egen kroppsvekt så det er mange tips å ta med seg hjem i egen stue også.

Datoen for arrangementet er 27.januar, og vi starter kl 18.00.

Tørk støv av joggeskoene, ta med vannflaske, håndkle og godt humør så skal vi få restene av julematen ut av kroppen i løpet av kvelden!
Vi avslutter treningsøkten med en herlig kveldsmat, og deltakelsen på arrangementet koster 250 kr per pers.