Damenes Aften: Kunstutstilling

Vi er så heldige at på neste Damenes aften får vi tekstilkunstner Lise Skjåk Bræk og billedkunstner Anne Langsholt Apaydinli som utstillere her hos oss på Ansnes Brygger.

Lise Skjåk-Bræk & Anne Langsholt Apaydinli

De to som i tre år har kalt seg «Huldas Døtre» er nettopp kommet hjem fra suksess utstilling i USA hvor de hadde åpningsutstillingen for det nye Norway House i Minneapolis. De har stilt ut sammen i flere år blant annet på prestisjetunge Blaafarveværket, Hadeland Glassverks 250 års jubileum, og i fjor på Sverresborg Folkemuseum. Bade Lises festdrakter og Annes bilder er inspirert av den norske kulturarven.

(Alle bildene er hentet fra www.lisedesign.no)

Åpningen av utstillingen vil foregå på Damenes aften, onsdag 7. oktober kl.18, med begge kunstnerne tilstede. De vil snakke både om hva de gjør, om utstillingen og livet som kunstner. Alle som kommer får selvfølgelig mulighet til å slå av en prat med dem og stille spørsmål. Det er en salgsutstilling og selv om mange drakter er på dukker er det også mulig å prøve noen som ikke er det.

Utstillingen vil stå frem til lørdag kl 14, så det er mulig å se den selv om man ikke har anledning til å komme på selve åpningskvelden.

På åpningskvelden serverer vi champagne og kanapeer for enhver smak.