Damenes Aften

Vi viser titt og ofte fotball på storskjerm, og «gutteklubben-grei» er ofte å se her når vi har nytt øl som er klart, eller når vi skal testkjøre båter. Det er absolutt veldig hyggelig, og vi mener ikke å påstå at vi aldri har besøk av det kvinnelige kjønn når disse tingene skjer, men det er i mye mindre skala. Derfor har vi nå bestemt oss for å prioritere damene – de får en egen kveld en onsdagen hver måned, når det ikke er sommersesong.

Dette vil være en kveld der kun damer har adgang. Med andre ord må mannen bli hjemme. Syns han det er kjedelig så setter sikkert Ola pris på litt selskap – han blir nemlig bortvist han også.

Vi kommer til å arrangere dette som temakvelder, og innimellom vil vi også ha underholdning. Vi vil også ha enkel servering.

Sommersesongen nærmer seg med stormskritt, men vi rekker akkurat å kjøre to damenes aften før den er her. Første gang blir 29. april, og tidspunktet er 18.00-22.00. På planen står ost og kjeks, og vi får også ett kulturelt innslag iløpet av kvelden.