Ett ønske fra påskeharen.

Hei alle sammen!

Jeg har fulgt nøye med den siste tiden for å se hvem som har vært snill og ikke. De ansatte på Ansnes Brygger vil så gjerne at jeg skal stikke innom en tur på Barnas Dag, og ettersom de har oppført seg så pent den siste tiden skal jeg selvfølgelig etterkomme det ønsket.

Vår er jo ikke bare ensbetydende med påske for min del. Det betyr også at harebarna snart melder sin ankomst. I den anledning lurer jeg på om dere kan hjelpe meg? Det er jo ikke bare bare for en hare å spasere inn på butikken for å kjøpe smokker, men jeg håper kanskje at det finnes noen barn der ute som begynner å bli så store at de er klare for å slutte med smokk.

Jeg blir veldig takknemlig dersom noen vil gi smokkene sine til harebarna mine, og de som gjør det skal selvfølgelig få en liten ting som takk for hjelpen.

Håper vi ses på Ansnes Brygger på lørdag!

Påskeharen