La oss hjelpe deg med planleggingen av ditt event!

Vi har gode samarbeidspartnere, lokalkunnskap og en plassering som gir oss ett knallbra utgangspunkt for å gjøre ditt event til en minnerik opplevelse.

Vi kan arrangere alt fra en enkel båttur til et mer omfattende opplegg over flere dager med utflukter, servering, overnatting og aktiviteter.

 


 Kurs og konferanse

Vi kan sy sammen konferansepakker på alle tenkelige vis. Alt fra ett enkelt møterom til kurs på ett skjær ute i øyrekka.

I våre lokaler kan vi tilby følgende:

  • Møterom for inntil 30 personer
  • Prosjektor og lydanlegg
  • Gratis Wi-fi
  • Servering etter behov

Utenfor husets fire vegger er alt mulig!

Firmaturer

Vi skreddersyr din firmatur utifra ønsker og behov. Noen vil bruke arbeidsplassen som tema, andre vil gjøre noe helt annet. Uavhengig av hvor du jobber eller hvilke tanker du har så kan vi love deg en gjennomføring som dine ansatte og/eller kollegaer vil snakke om i lang tid fremover!

Dersom din bedrift befinner seg andre steder enn på Hitra er vi behjelpelig med transport, og vi sørger også for å få dere trygt hjem igjen.

Teambuilding

Ett team blir ikke ett team fordi noen forteller dem at de skal være det. For å få ett godt team må man gjennomføre aktiviteter som samler gruppen og bygger tillit. Teambuiling sørger også for at man blir kjent med hverandre på nye måter, må utfordre seg selv, og sammarbeide.

Havrafting

Nesten uavhengig av vær og vind vil dette være en spesiell naturopplevelse. Sikkerhet er selvfølgelig viktig for oss, og våre båtførere er erfarne sjøfolk med fokus på at alle skal ha en positiv opplevelse av turen.

Vi stiller med flytedress, flytevest og briller. Selv må man sørge for å ha godt fottøy, og bekledning etter vær og årstid.

Havrafting kan være fysisk krevende, og selv om vi i stor grad kan tilpasse kjøreturen bør man spesielt ta hensyn til:

  • Kneskader
  • Ryggskader
  • Graviditet

Kajakk

Øyregionen er som skapt for kajakkpadling, og det er heller ikke til å legge skjul på at det er en sport flere og flere får øynene opp for.

Kan du å padle kan du låne kajakk og utstyr, og har du ikke prøvd det før kan du booke kurs hos oss.

Dykking

Øyregionen er betraktet som ett paradis også under havoverflaten. Vi har god sikt stortsett hele året, og stor variasjon i dykkemål. Bla. finnes det flere vrak her, vi har flere tidevannsstrømmer for både nybegynnere og erfarne dykkere, og i øyrekka utenfor Frøya finner vi Froan, nordeuropas største verneområde til havs.

Har du dykkersertifikat og eget dykkeutstyr hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne ditt perfekte dykkemål.

Hjortejakt

For mange er Hitra synonymt med hjort, og det er ikke så rart. Her finner du nemlig nord-europas tetteste hjortestamme, og det er mer hjort enn fastboende her ute. Hjortekjøtt er fantastisk mat, det inneholder få allergener, er noe av det magreste kjøttet du finner, og det har ett høyt innhold av proteiner. På Hitra har vi flere aktører som driver med hjorteoppdrett, og den mest kjente av dem er Dalpro AS. De har høstet priser både nasjonalt og internasjonalt for sine varer av både hjort og villsau.

Er du interessert i jakt så kan vi hjelpe deg. Har du jegerprøven å vil jakte selv kan vi sette deg i kontakt med grunneiere som leier ut jakta si, men du trenger ikke fortvile om du ikke kan skyte selv heller. Vi kjenner lokale jegere som gjerne tar deg med når de skal ut å finne sitt bytte.

Vi hjelper deg å planlegge ditt event

La oss ta hånd om gjennomføringen av ditt event så du kan slappe og ha det hyggelig mens vi tar oss av resten.

Ta kontakt med oss i dag