«Kokkens Utvalgte» – Lises favoritter

Vi er så utrolig heldige at Lise Skjåk Bræk har sakt ja til å samarbeide med oss under kommende «Kokkens Utvalgte»! Kvelden blir ett fyrverkeri av en opplevelse for både smaksløker og øyne da vi mellom rettene vil få presentert flere av Lises nydelige festdrakter.

Italia er ett land som ligger Lises hjerte nært, så inspirasjonen til menyen hentes selvfølgelig der. Menyen er ikke helt spikret, men noe av det som kan dukke opp på tallerkenen denne kvelden er carpaccio, pasta vongole, grillet sjømat, fograis, og champagnegrantee. Alt tilberedt på ekte italiensk vis, og servert med deilig tilhørende drikke.

Begivenheten finner sted 23.februar, klokka 19.00.
Prisen denne kvelden er satt til 695,- pr pers for mat, og 595,- for drikkepakken.
Arrangementet har bindende påmelding, og evt avbestillinger må komme innen 16.februar.

Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg en plass denne kvelden!

Lise Skjåk Bræk er for mange ett kjent navn. Hun er utdannet motedesigner fra Statens håndverks- og kunstindustriskole, men har i hovedsak arbeidet med klær som kunsthåndverk. Hun kaller seg «klesantropolog», og er opptatt av klær som språk og kommunikasjon, noe hun har utforsket og vist både i utstillinger og bokutgivelser. Hun har designet wearable art, eksklusive motekolleksjoner, kostymer, seremonielle plagg for universiteter – og kirketekstiler for flere kirker, blant annet Nidarosdomen. Hun har også designet drakter og uniformer for flere bedrifter og etater, som Posten, Tollvesenet og Vinmonopolet. Siden slutten av 1990-årene har hun i hovedsak designet festdrakter, der hver drakt er en original. Hun har også formgitt andre produkter enn klesplagg, blant annet serviser, tepper og reiseeffekter.