«Kokkens utvalgte» – Ubereist mat

Vi har lenge gledet oss til å få presentere dere for «kokkens utvalgte» – en helaften med mat og drikke av høy standard. For å hedre det matfatet vi bor midt oppi, består menyen denne gangen av ubereist mat, og er satt sammen av 6 retter med utgangspunkt i øyregionen. Noen stikkord når det kommer til hovedingredienser er: kamskjell, sjøkreps, krabbe, hjort og ost. 6-retters smaksmeny kr 595,-

Vi setter sammen en drikkepakke til kr 595,- bestående av både øl og vin som passer til menyen. Vi får besøk av en vinkelner, som kommer til å være sammen med oss hele kvelden. Han vil fortelle litt om vinene vi serverer. Ølsmaking står også på planen, og vi ser frem til å la dere prøve det nyeste tilskuddet i Ansnesbrygg-familien.

Datoen er satt til 6.mars så rydd plass i kalenderen! «Kokkens utvalgte» er ett lukket arrangement som krever bordbestilling. Antallet sitteplasser er begrenset til 40 stk så her gjelder det å være tidlig ute! Noen av bordene er allerede booket, og dette er virkelig en kveld man burde få med seg så ta kontakt med oss i dag så du er sikker på å få plass.

Tilbakeblikk

Vi har nettopp landet etter første kveld med «kokkens utvalgte». Vi vil starte med å si tusen takk til alle som kom, og til alle som meldte sin interesse. Det ble fullbooket omtrent med det samme vi publiserte planene, og begrensninga på sitteplassene ble økt til 48 stk.

Med starteren og desserten besto menyen tilsammen av 8 retter, og de som kjøpte drikkepakke fikk servert 9 forskjellige typer øl og vin.

Tilbakemeldingene var utelukkende positive, og på facebook fikk vi også mange hyggelige kommentarer.

«Ansnes Brygger med Ola & Co, arrangerte, lagde, serverte og gjennomførte en gourmet-aften som ble magisk! En opplevelse i smak og service som ble uforglemmelig! For første gang i mitt lange liv oppdaget jeg at de mange forskjellige viner og egenproduserte ølsorter, var en viktig del av smaken i de 8 (!) rettene! Dette var bare fantastisk!»
Kolbjørn Olsen, Ansneslæning