Velkommen til oss hilsen Ola & Helene

For å kontakte oss vennligst send oss mail på post@ansnesbrygger.com eller ring 400 22 044


Veiene er mange til Ansnes Brygger. Vi tar imot reisende som kommer i bil, med båt eller buss.

Bil

Bilturen ut til Hitra er en fantastisk tur. Mye fantastisk natur å se underveis. Veien har de senere år blitt betydelig utbedret og du vil kjøre gjennom mange tuneller. Strekningen er den berømte Lakseveien.

Kjør til Hitra ved å ta RV 710 fra Shellstasjonen på Orkanger. Følg veien ved å kjøre rett gjennom rundkjøringene i Orkanger. Etter litt i underkant av 3 km, sving til venstre inn på RV 714. Følg veien til du kommer til Fillan sentrum på Hitra. Kjør rett gjennom rundkjøringene, fortsett veien i ca 1,5 km. Ta av til høyre mot Knarrlagsund og Ansnes. Kjør i ca 6 km før du tar av til høyre mot Ansnes. Etter ca 250 m tar du til venstre mot sjøen. I bunnen av bakken tar du igjen til venstre og Ansnes Brygger med sine røde bygninger ligger foran deg.

Båt

Sett fra deg bagasjen i oppbevaringen, finn en stol med utsikt og len deg tilbake med ei god bok eller rett og slett bare nyt utsikten mens hurtigbåten tar deg raskt frem til Sandstad fra Trondheim. Underveis kan man kjøpe litt å bite i eller drikke fra kiosken og før du aner det er du fremme. Hvis du kjøper billett til Fillan, kan du bare gå om bord på den ventende bussen og du blir fraktet til Fillan buss-stasjon. Når du ankommer Fillan har du enten bestilt en henting av oss eller du tar en taxi de siste 10 minuttene av turen.

HitraTaxi kan nås på tlf. 965 05 950

Hurtigbåtens avgangstider finner du her

Havrafting fra Trondheim

Hopp på bølgene med Rib fra Trondheim til Ansnes og kom i nærkontakt med naturen fra første øyeblikk. Vi henter deg gjerne på kaia i Trondheim eller annet egnet sted slik at opplevelsen kan starte i det du reiser hjemmefra.