Mikrobryggeri

Hjemmebrygget øl er i vinden som aldri før, og vi har selvfølgelig eget Ansnesbrygg. Vi brygger etter klassisk bryggeritradisjon, og vektlegger kreativitet og gode råvarer for å få ett velbalansert og godt øl.

Vi har 15 typer øl i vårt standardsortement, i tillegg til gjesteøl basert på sesong.

Vil du lese mer om noen av ølene våre kan du bla i ølbrosjyren vår her.


Ølsmaking

Vi arrangerer ølsmaking på etterspørsel, dette kan være en fin del av en bedre middag, ett event med jobben eller noe for den interesserte vennegjengen.

Under ølsmakingen vil dere får en forklaring av bryggeprosessen, og en forklaring rundt hver av øltypene. I utgangspunktet tar ølsmakingen for seg fire av ølene i standardsortementet vårt, men avhengig av hvilken tid på året dere kommer kan det være mulig å legge til andre typer også.

Kurs i ølbrygging

Dersom interessen for øl er stor, og du går rundt med en drøm om eget brygg – da er dette kurset for deg! Vi kan ta imot alt fra enkeltpersoner til større grupper, og du får være med på hele prosessen fra å male korn til å smake på ferdig produkt.

Alt du trenger å ta med er interesse og engasjement. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr.

Ølhopping

I øyregionen ligger flere bryggeri som er verdt å besøke, så hvorfor ikke gjøre det med stil? Bli med ombord i vår Raven Rib «Zip» med fem hundre hester på hekken og opplev øyregionens bryggerier etter tur. Vi besøker Storm Brygghus, Bryggeriet Frøya, og avslutter turen i vårt eget bryggeri her på Ansnes.

Vi stiller med både flytedress, flytevest og briller, og våre skysskarer er lokalkjente og vante sjøfolk.

Høres dette ut som noe for deg?

Meld din interesse for ølsmaking eller ølbryggerkurs i dag!

Kontakt oss