Matkurs: Tapas

Før jul arrangerte vi Damenes Aften – julematkurs, og etter flere tilbakemeldinger om at dette var noe folk virkelig satte pris på og ville ha mer av så skal vi nå arrangere nok ett matkurs. Denne gangen er det tapas som er tema, noe vi også har solgt utrolig mye av iløpet av høsten og førjulstiden, og ettersom vi denne gangen ikke arrangerer det som en del av Damenes Aften er mannen i huset også velkommen!

Datoen er satt til 4. februar og vi starter kl 18.00. Vi må ta forbehold om nok påmeldte, og siste frist for påmelding er satt til 31. januar. Det er begrenset antall plasser. Merk av dagen i kalenderen, og meld deg på så fort som mulig!

Iløpet av kvelden skal vi lage mange deilige retter. Noen stikkord for hva vi skal igjennom er sauser og dip som lages helt fra bunn, både kjøtt- og fiskeretter, forskjellig deilig tilbehør, og selvfølgelig skal vi også ta i bruk noen lokale råvarer.

Etter kurset vil det bli servert en tapasbuffet som kveldsmat, så man også får muligheten til å prøvesmake på det vi har laget.
Prisen for kvelden er satt til 990,- pr pers.