Påska på Ansnes Brygger

Påska kommer tidlig i år, men tradisjon tro kommer mange båter ut på sjøen igjen da. Vi kjører på med samme opplegg som i fjor med noe for både store og små.

Skjærtorsdag – Båtrebus og Aftersea

Rapp og Zip

Selv om vi ikke har kommet lenger enn til slutten av mars på dette tidspunktet så kjører vi båtrebus til havs også i år. Vi har selvfølgelig lagt inn bestilling på finvær og varme, men vi har ikke sett noe til bekreftelsen på dette så vi oppfordrer alle til å kle seg godt. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær – så finn frem ulltøy og hansker å hiv dere med! Har dere ikke båt selv? Da kan dere selvfølgelig låne en hos oss.

Aktivitetene krever dagslys, så startskuddet går klokka 14.00. Kjøkkenet serverer de deiligste retter hele dagen, så det er ingen grunn til å vente til etter middag med å ta turen. Vi stiller selvfølgelig med premie til vinnerlaget.

(Bildene er lånt fra ActionBoat.com)

Også i år får båtparken vår ett nytt tilskudd. En RavenRib, med plass til 12 passasjerer, på 29 fot med 500hk. Den er en av totalt to av denne typen båt som finnes i Norge, levert av Kaasbøll Boats med full utstyrspakke, dobbel navigasjon og kommunikasjon, og lyd- og lyspakke. Båten har steppet skrog, noe som gir høyere hastighet og lavt drivstoffsforbruk grunnet lav friksjon i sjøen.
Vi kjører mer enn gjerne prøveturer iløpet av dagen.

Dersom noen vil få varmen i kroppen igjen etter rebusløpet fyrer vi også opp jacuzzien på forespørsel.

Vi sparker i gang festen allerede kl 16.00, så da er det bare å ankre opp båten og starte dansingen på bordene!

Børge Rømma

Børge Rømma plugger gitaren til forsterkeren, og fyrer opp ett skikkelig countryrockshow for oss. I fjor var han her sammen med Grislæstan, i år kjører han sitt eget konsept, men han har selvfølgelig også ett dyktig band i ryggen.

Fjorårets billetter fikk virkelig bein å gå på, så vi anbefaler alle å sikre seg billetter så tidlig som mulig her.

 

Påskeaften – Familiedag og pubkveld med trubadur

Familiedagen i fjor ble en skikkelig suksess med knallvær, og vi hadde besøk av barn i alle aldre som hadde både utkledningstøy og ansiktsmaling.

Dørene åpner kl 14.00, og vi kjører på med rebusløype for hele familien. Det vil bli både teoretiske og praktiske oppgaver for både små og store. Og vi oppfordrer alle til å kle seg ut også i år.

Alle ansatte har fått streng beskjed om å være veldig snille i forkant, så vi krysser fingrene for at påskeharen tar turen innom iløpet av dagen.

Påske og grillmat går hånd i hånd, så vi fyrer opp store griller utendørs. Her vil det bli servert både pølser, burger, og andre godsaker. Vi kjører selvfølgelig også frem isdisken til denne dagen.

Når kvelden kommer kjører vi på med pubkveld med trubadur.