Påskeaften – familiedag på Ansnes

Skal familien feire påska på Hitra? Da er det Ansnes som er stedet å være på påskeaften! Vi åpner klokken 12, og på programmet har vi rebusløp for store og små med premier til alle barna. Løpet vil foregå i området rundt kroa, og vi har mye morsomt på planen. Alt fra krabbefiske til trillebårløype, ispekket noen poster med der man får utfordret både hukommelse og koordinasjon. Lekene er lagt opp slik at det er mulig for både store og små å delta, og det viktigste denne dagen er at alle skal ha det gøy sammen!

Vi har planer om å dra den helt ut, og for mange hører rebusløp og utkledning sammen så vi stiller selvfølgelig utkledd. Vi oppfordrer også gjestene våre til å gjøre det samme, og håper på å få besøk av både prinsesser, pirater, dyr og udyr denne dagen.

Robåten vår blir selvfølgelig sjøsatt før påske, og det vil være mulig å låne denne for alle som vil teste roferdighetene iløpet av dagen.

Vi fyrer opp store griller utendørs og selger både Bryggas burger, pølser og forskjellig andre godsaker. Nå har vi også bestilt isdisk som selvfølgelig vil være her før påske!

 

Vi har fortsatt noen leiligheter ledig i påskeuka – ta kontakt med oss i dag for ett godt tilbud!