Planer for våren.

Vi vil starte med å takke alle gjester, artister, leverandører og sammarbeidspartnere for ett fantastisk 2014! Vi har hatt det kjempegøy med masse matservering og festligheter. Året har gått over all forventning, og vi gleder oss stort til alt 2015 har å by på. Så langt har det i alle fall vært lovende, vi har hatt fullt hus hver helg, og det er gøy!

Det går snart mot vår og sommer, og vi er allerede godt i gang med å planlegge arrangementene vi skal kjøre i løpet av året. Noe av det vi kan friste med i løpet av våren er:

untitled-8001828 

6. mars: ”Kokkens utvalgte” – en matkveld der vi serverer en litt mer eksklusiv meny. Vi setter sammen en meny ut i fra ett valgt tema, og denne gangen er temaet «Ubereist Mat». Ett begrep som egentlig beskriver seg selv, men med andre ord er det mat fra regionen. Denne kvelden kommer vi også til å sette sammen en drikkepakke tilhørende menyen. Vi har mulighet til å ta max 40 pers. Derfor må dere være tidlig ute med bordbestilling!

2. april: ”Aftersea” – vi sparker i gang båtsesongen (og påska) med en heidundrende fest! Det blir livemusikk og festen starter allerede klokka 16.00. Bli med å dans på bordene sammen med oss!

27. juni: ”Rorburock” – tro det eller ei, men denne helga er det ett år siden åpningsfesten i 2014. Vi satser på like god stemning også i år! Vi får besøk av ett utvalg artister og rigger opp stor scene utendørs. Knallværet har vi bestilt og vi er overbevist om at det blir kjempegøy. Sett av helga!

I tillegg har vi selvfølgelig åpent i helgene gjennom hele våren. Innimellom har vi catering andre steder eller lukkede arrangementer, så følg oss gjerne på facebook så du slipper å komme til stengt dør!