Opplev ting sammen

Å gjøre ting sammen med andre mennesker går aldri av moten. Bli med på ribtur til øyrekka utenfor Frøya,

prøv øl-smaking, kos deg i SPA-anlegget eller bli med til langhuset fra jernalderen i Dolmsundet for jernalder-OL.

Vi arrangerer de aktivitetene som passer best for “laget” og tidsplanen dere har.

rib-8000993.jpg

RIBtur

Sus over havflata med brølende motorer til å skyve ifra. Vi tilbyr alt fra korte turer rett utenfor Ansnes til halv- og heldagsturer, for eksempel til fantastiske Øyrekka utenfor Frøya. Vi har mange små perler verdt et besøk sjøveien rundt oss og arrangerer også ølsmakingsturer og pub til pub hopping. Eller hva med å bli henta med ribben fra Trondheim eller andre steder som en flott start på besøket hos oss.

Ansnes_2210 (2).jpg

SPA-anlegget

Prøv vårt deilige Spa med fantastisk utsikt utover havet. Slapp av med noe godt å drikke før middag med vennegjengen. Vi har jacuzzi med plass til 10 personer, softtub med plass til 4, og utendørs dusjanlegg. Spa-anlegget har også skjenkebevilling med alle rettigheter.

havrafting.jpg

Øl-hopping

Besøk tre mikrobryggeri på en dag. Vi tar sjøveien med rib til Storm Brygghus på Kvenvær, via Frøya bryggeri på Uttian, og tilbake til Ansnes for å besøke øyregionens tre mikrobryggeri. Turen tar 6 timer og koster 2490,- per person inkludert enkel matservering. Perfekt for utdrikningslaget eller vennegjengen.

øl-.jpg

Ølsmaking eller ølkurs

Mikrobryggeri og hjemmeproduksjon av øl er i skuddet som aldri før. Bli med Ola eller vår ølbrygger Luis inn i bryggeriet, og se hvordan vi lager vårt populære Ansnesbrygg. Her kan du få tips til din egen ølproduksjon, inspirasjon til å starte, eller bare en anledning til å få smake og lære mer om forskjellige ølsorter. Ølsmaking er en populær aktivitet for firma, så vel som kompisgjengen.

vannscoter-8000556.jpg

Leie av vannscooter

Enten du vil ha naturopplevelser på nært hold eller har lyst på lek, fart og spenning, er dette en flott opplevelse. For å leie vannscooter må du være 16 år og ha båtførerbevis. Du kan leie vannscootere på times, dags eller ukes-basis.

Bli med til opplevelsesparken!

Vi samarbeider med Dolmsundet hotell og her kan du oppleve jernalder-OL med “Farmen-lignende” aktiviteter - perfekt som team-building eller til utdrikningslaget. Hva med å avslutte med en middag foran bålet i langhuset bestående av for eksempel grillbuffet eller hjortegryte, og som prikken over i-en; Mjød, brygget av oss!

ansnes-altpabordet-8503791.jpg

Matkurs

Vi har en flott bukett av dedikerte kokker som brenner for det de er med å skape på kjøkkenet. Vi kan tilby matkurs for å lære bort noen av triksene våre. Alt fra hvordan tilberede sjømat på riktig og best mulig måte, hvordan sette sammen og lage en treretters meny, til å lage de lekreste desserter og dekorasjon for kaker. Matkurs kan arrangeres både for ivrige hobbykokker, eller deg som er helt ukjent på et kjøkken.

Anders Jektvik Ansnes Brygger.jpg

Konserter, fester og trubadurkvelder

Hos oss er det livemusikk ca annen hver helg året igjennom. Vi har alt fra små intimkonserter og trubadurkvelder med lokale musikere, til konserter med store band på utescenen. Vi har hatt besøk av Too Far gone, Ravage Rose, Stage Dolls, Diesel Dahl fra TNT sammen med blant annet Kee Marcello fra Europe og dattera Carina Dahl. Hvert år spiller også vår egen Anders Jektvik med band på utescenen.