Våre samarbeidspartnere

Vi vet hvor viktig det er med et godt samarbeid om lokalt reiseliv og næringsliv skal vokse, og vi setter stor pris på våre gode samarbeidspartnere.

krabbeno-8005144.jpg

HitraMat

Bare et par steinkast unna oss ligger Europas mest moderne fabrikk for taskekrabbe. Vi er takknemlig for å ha denne unike tilgangen på krabbe, sjøkreps og andre av havets delikatesser fra Hitramat, og ukentlig får vi levering av deilig lokal sjømat.

børøysundmarina-7000114.jpg

Skuta restaurant / Børøysund Marina

Fra påska 2019 er vi med å driver Skuta restaurant i idylliske Børøysundet. Vi gleder oss til å servere deilig mat, ta imot grupper, besøkende og lokalbefolkning på det som er øyregionens fineste restaurant.

IMG_8085.JPG

Helgebostad Hagebruk

På lille Helgebostadøya utenfor Kvenvær har Elisa Monsø en hage med arter man skal lete lenge for å finne på et og samme sted. Småskalaproduksjonen er i vekst, og hun leverer også sine grønnsaker til Maaemo i Oslo. Vi er stolte av å kunne tilby grønnsaker, urter og blomster fra Helgebostad; smaksrikt, økologisk og kortreist.

gitarspilling-7137.jpg

Dolmsundet Hotell

Vi samarbeider med Dolmsundet Hotell der vi leverer mat og tilbyr aktiviteter i deres jernalder-park. Her kan du få servert mat i langhuset etter å ha deltatt på Farmen-lignende aktiviteter ute i parken. Perfekt for firmaturen eller utdrikningslaget.

terna pub-7006690.jpg

Terna pub & restaurant

Fra påske 2019 har vi inngått et samarbeid med drift av kjøkkenet på Terna restaurant på Sula. Vi gleder oss til å servere fersk sjømat og annen deilig sommer-mat på bryggekanten på sommer-paradiset Sula.

rib-8000785.jpg

Kaasbøll Boats

Alle våre båter er kjøpt hos Kaasbøll Boats. Vår Raven Rib er 8,8 meter, tar 12 passasjerer og drives av 700HK. I 2019 bygger vi en hurtiggående fiskebåt som vil være klar til bruk i løpet av sommeren. Den vil brukes til havfiske og nødoppdrag.

hamnagård-8502362.jpg

Hamna Gård

Fra 2018 begynte vi å samarbeide om drift av vakre Hamna gård på Akset. Den historiske gården kan bestilles for jaktopplevelser for grupper, firma og selskap. Her får du mat servert av oss i herskapelige omgivelser. Les mer her; Hamna gård